cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Valcea > costesti > Pensiunea Nicoleta
Cautare rapida
Judet
Localitate

Pensiunea Nicoleta  Categorie


Pensiunea Nicoleta, costesti Pensiunea Nicoleta Pensiunea Nicoleta
Pensiunea Nicoleta Pensiunea Nicoleta
Localizare
costesti, Valcea
 
Camere
Inconjurati de manastiri incarcate de istorie medievala precum : Manastirea Hurezi, Manastirea Bistrita, Manastirea Arnota, Manastirea Dintr-un lemn, Manastirea Surupatele si chiar M. Govora. Si nu departe de muzeul Olaritului Hoirezu, muzeul apicultorului , complexul muzeistic Culele de la Maldaresti etc., pensiunea reprezinta un punct de plecare spre vizitare nu numai a celor amintite dar si a cheilor , pesterilor din munte ; un loc ideal de realizarea drumetiilor montane in Parcul National Buila Vanturarita.
Situata in Comuna Costesti, judetul Valcea la 2 km de manastirea Bistrita, Pensiunea Nicoleta va pune la dispozitie 10 camere duble, oferind maximul de confort si relaxare. Toate camerele, spatioase si primitoare, au baie proprie, televizor si terase, incalzire centrala.
Sala de mese cu o capacitate de 28 persoane ofera posibilitatea organizarii de conferinte, seminarii si traininguri. Oaspetii nostrii au la dispozitie un living amenajat in stil rustic


Tarife


Conditii

Pozitionare

Contact
0741 55 45 05
0740 47 47 79
www.pensiunea-nicoleta.ro Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Pensiunea Nicoleta

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!