cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Sibiu > Cartisoara > Complex Turistic Europa Transfagarasan
Cautare rapida
Judet
Localitate

Complex Turistic Europa Transfagarasan  Categorie


Complex Turistic Europa Transfagarasan, Cartisoara Complex Turistic Europa Transfagarasan, Exterior Complex Turistic Europa Transfagarasan, Restaurant
Complex Turistic Europa Transfagarasan, Hol central Complex Turistic Europa Transfagarasan, Camera
Localizare
Cartisoara, Sibiu
 
Camere
In cadrul complexului exista disponibile un numar de 92 locuri de cazare distribuite in 30 de camere duble (din care 10 au pat matrimonial) si 8 apartamente. Complexul turistic Europa Transfagarasan dispune de centrala proprie care furnizeaza apa calda si caldura in conditii optime. Intreg complexul este dotat cu televiziune prin satelit.

Tarife


Conditii
Suprafata generoasa a fiecarei camere elimina senzatia de "loc de dormit", susurul raului si spatiul amenajat cu gust oferind o ambianta si un confort deosebit. Terasa proprie, cu vederea spre rau, aerul tare de munte indeamna la odihna si relaxare, departe de agitatia cotidiana.
Pozitionare
Asezat intr-o zona mirifica, acolo unde incep serpentinele care te duc sus la peste 2000 de metri, Complexul Turistic Europa Transfagarasan te intampina cu oferta ispititoare. Cazare, restaurant, distractie ... totul pentru ca tu sa te simti bine, sa te relaxezi si sa te bucuri din plin de placerea de a scapa de stresul cotidian al orasului.
Contact
0745.323.315 - dl Gheorghe Raicu;
0748.473.349 - dl Gelu Olariu;
0744.793.718 - dl Rares Raicu;
www.europatransfagarasan.ro Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Complex Turistic Europa Transfagarasan

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!