cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Sibiu > Cartisoara > Casa Mosului
Cautare rapida
Judet
Localitate

Casa Mosului  Categorie


Casa Mosului, Cartisoara Casa Mosului Casa Mosului
Casa Mosului
Localizare
Cartisoara, Sibiu
 
Camere
5 camere / 11 locuri

Tarife
Tarife
Camera Single 2 pers. 2 cam. 165 RON / camera
Camera Double 2 pers. 2 cam. 165 RON / camera
CameraTriple 3 pers. 1 cam. 225 RON / cameraConditii
Pensiunea Casa Mosului **** oferã condiţii de cazare deosebite. Capacitatea pensiunii este de 11 locuri. Pensiunea este structuratã astfel:

    Parter
    Mansardã

     

Parterul este compus din :

  - living, spatiu pentru luat masa si lounge dotat cu semineu cu focar deschis, TV-cablu, internet wireless, CD/DVD-player

  - bucãtãrie complet utilata

  - 2 bãi

Spaţiul livingului este armonios împãrţit, semineul cu focar deschis şi scara din buşteni care urcã la mansardã reprezentând elemente cu greutate, care creazã o ambianţã primitoare.

Elementul rustic predominã în design-ul interior fãra a fi însã din abundenţã. Obiectele rustice au o valoare istoricã realã şi sunt fãcute manual de cãtre un meşteşugar înzestrat.

Bucãtãria este complet utilatã: aragaz, cuptor cu microunde, cafetieră, frigider, masă de lucru, veselă, prãjitor pâine.Mansarda este alcãtuitã din 5 camere: 2 camere matrimoniale, 2 camere cu 2 paturi si 1 camera cu 3 locuri.

Fiecare camerã este dotatã cu baie proprie.

Lenjeria de pat din puf de gasca.

Trei dintre camere au balcon spre curtea interioarã cu o vedere deosebitã spre munţii Fãgãraş.

Toate camerele sunt dotate cu lcd / cablu-tv / internet wireless.Partea de la intrare este pavatã cu piatrã de râu şi faciliteazã parcarea a 5 maşini. Curtea este plinã de verdeaţa si pomi fructiferi :  meri, peri, pruni, cireşi, nuci, plante şi flori deosebite, toate fiind  întreţinute cu  apa rãcoroasã de la fântâna din curte. Curtea are o suprafaţã de 1100 mp.

Aerul curat specific zonei te îndeamnã sã foloseşti foişorul şi barbeque-ul de afarã, sã-ţi faci somnul de amiazã în hamac, sã citeşti  o carte sau sã stai la o poveste cu prietenii pe terasã.
Pozitionare
Balea Transfagarasan
Contact
CASA MOSULUI
Cartisoara nr 395 ,Sibiu
Transilvania, Romania
Tel: 0040-745-624.477, 0040-745-939.248
www.casa-mosului.ro Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Casa Mosului

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!