cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Brasov > Predeal > Vila 10
Cautare rapida
Judet
Localitate

Vila 10  


Vila Ana - Adriana, Predeal Vila Ana - Adriana Vila Ana - Adriana
Vila Ana - Adriana Vila Ana - Adriana
Localizare
Predeal, Brasov
 
Camere
In cele 5 camere pot fi cazati 10 adulti si se poate adauga cate un pat suplimentar in fiecare camera (minim 10 persoane – maxim 15 persoane).

Tarife
PROMOTIA DE VARA vila toata de inchiriat : numai 690Lei/noapte10pers

Pretul garsonierei cu bucatarie proprie complet utilata, baie, terasa este de numai 150Lei/noapte,
apartament cu 2 camere - 270Lei/noapte,
apartamenti de 2 camere cu sauna - 370Lei/noapte (preturile contin TVA).

Conditii
Vila 10 ofera servicii de 3 stele, este modern mobilata si utilata; dispune de 5 camere mobilate cu paturi  queen size, dotari excelente: TV LCD, satelit 60 programe, DVD, in fiecare camera, living si sufragerie 70 mp total, cu masa de 12 persoane si semineu, loc de joaca pentru copii, mobilier Ikea nou, sauna, bai jacuzzi, doua terase (deschisa si inchisa), gratar (pe terasa deschisa), 2 bucatarii complet echipate, masina de spalat, cuptor cu microunde, aragaz cu cuptor, plita electrica, coffee maker, 2 frigidere, centrala termica proprie noua.

Locatii de interes in apropierea vilei: partia de schi Clabucet - la 20 minute, 1 ora si jumatate mers pe jos pana la Cabana Susai (cota 1380), vila Izvorasul (fosta vila de vanatoare prezidentiala), discoteca Office amplasata la 250 metri; la 5 minute de mers pe jos se gaseste centrul de inchiriere ATV-uri, un mijloc excelent de deplasare si recreere iar in 10 minute de mers pe jos se ajunge la restaurantul „Casa Taraneasca”.

Plasata chiar langa liziera padurii, la marginea paraiasului Polistoaca, vila dispune de partie proprie de sanie si locuri de parcare.
Pozitionare
In frumosul oras Predeal, oras supranumit „mica Elvetie”, oras situat la cea mai mare altitudine din Romania, se afla Vila 10, cu un amplasament central si avand in acelasi timp privilegiul unui lacas de basm.
Contact
ADRIAN TOMOZEI
0740.180.180.
Va asteptam !

Tu ce mai astepti ?
www.vilapredeal.ro Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Vila 10

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!