cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Prahova > VALENII DE MUNTE > Pensiunea CASA TENIS
Cautare rapida
Judet
Localitate

Pensiunea CASA TENIS  Categorie


Pensiunea CASA  TENIS, VALENII DE MUNTE Pensiunea CASA  TENIS Pensiunea CASA  TENIS
Pensiunea CASA  TENIS Pensiunea CASA  TENIS
Localizare
VALENII DE MUNTE, Prahova
 
Camere
Pensiunea Casa Tenis * *
Pensiunea este situata la o altitudine de aproximativ 700m, intr-o bogata zona istorica si anume pe fosta mosie a boierului Safandache Teisanu , pe fosta vatra a hanului, unde innoptau cei care asteptau intrarea in vama Valenii de Munte, un important punct de vama pe drumul comercial dintre Ploiesti si Brasov ce trecea prin pasul Bratocea. Alaturi de biserica infiintata de el in anul 1820, pensiunea se afla la 11 km de orasul Slanic Prahova si la 1 km de orasul Valenii de Munte, pe varful unei zone deluroase, linistita, cu putine constructii in jur, si cu o priveliste deosebita asupra plantatiilor de pomi fructiferi ce atrag privirile tuturor turistilor.

Pentru a ajunge la pensiunea CASA TENIS din centrul orasului Valenii de Munte, de la Casa de cultura Nicolae Iorga, se vireaza stanga pe strada Berevoiesti, urmata de strada Ghiulesti se urca pana pe platou, in capatul strazii Cismarilor numar 2070, comuna Teisani, sat Valea Stalpului.

Pensiunea CASA TENIS va pune la dispozitie 3 camere cu 3 paturi fiecare. Camerele beneficiaza de incalzire electrica, televizor cu cablu. Livingul cu sala de mese poate oferi 20 de locuri si are acces la bucataria proprie a pensiunii, complet utilata.

Curtea pensiunii e constituit din loc de odihna, mese, scaune, umbrelute, seslonguri, loc de joaca pentru copii : teren de tenis si piscina, iar zonele din spatele terenului constituie o padure batrana ce trimite permanent oxigen catre zona pensiunii .

Ca zona turistica imprejurimile pensiunii ofera multiple atractii precum
* casa memoriala N.IORGA din Valenii de Munte,
* in localitatea Faget (5 km, comuna Gura Vitioarei) un monument de arhitectura din 1610- Hanu Rosu
* la Drajna de Jos o moara de apa din secolul XVII.
* numeroase dovezi istorice pot fi intalnite la Gura Vitioarei (2,5 km), unde s-au descoperit ruinele unei fortificatii dacice
* la Drajna de Jos (5 km)conacul familiei Filipescu (secolul XIX),
* la Drajna (9km) intalnim ruinele unui castru roman,
* la Rotarea (20 km, comuna Starchiojd) sunt prezente urmele unei cetati geto-dacice.
* obiectivele religioase se intalnesc langa localitatea Izvoarele, unde se afla manastirea Suzana, (din secolul XIX) declarata monument de arhitectura, iar la Muntele Rosu exista o biserica cu icoane de Gheorghe Tattarescu (1835-1838), cu picturi murale de zugravul Naum.

In speranta ca v-am trezit interesul asupra acestei zone deosebite va invitam sa petreceti un sejur de neuitat alaturi de noi.
Casa Tenis va asteapta!

TARIFE : 85 RON/ZI
110 RON/ZI PE PERIOADA IERNII

Tarife


Conditii

Pozitionare

Contact
COSTACHE : 0740806047
0741214257
Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Pensiunea CASA TENIS

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!