Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
 
 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Aceasta este Politica de Confidentialitate aplicata de www.cauta-cazare.ro.

Prin vizitarea www.cauta-cazare.ro inseamna ca sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate ("PC") in caz contrar incetati vizitarea www.cauta-cazare.ro.

1. INFORMATII COLECTATE
www.cauta-cazare.ro colecteaza, in mod anonim, informatii despre sistemul dumneavoastra precum sistemul de operare, browserul utilizat, rezolutia ecranului, referali si alte astfel de informatii statistice. Aceste informatii sunt utilizate in scop statistic pentru a eficientiza accesul la informatiile de pe www.cauta-cazare.ro cat si in scop publicitar. Aceste date pot fi facute publice fara acordul dumneavoastra intrucat sunt anonime.

2. INFORMATIILE OBTINUTE PRIN CONTACTUL CU DUMNEAVOASTRA
La un moment dat este posibil ca dumneavoastra sa ne contactati, ori sa inscrieti o unitate de cazare, raportati o eroare, in urma carora este probabil sa ne oferiti numele dumneavoastra, adresa de e-mail, si alte informatii cu caracter personal.
Aceste informatii NU vor fi utilizate sub nici o forma pentru distribuire ori vanzare catre terte persoane cat nici pentru publicarea fara acordul dvs. Ne asumam insa dreptul de a va trimite mesaje promotionale strict legate de www.cauta-cazare.ro (anuntam o noua facilitate, etc.) dar in nici un caz legat de altceva.

3. SPYWARE SI INTERMEDIARI
Este posibil ca PC-ul dumneavoastra sa contina programe tip SpyWare ori programe ce pot interfera cu modul normal de accesare a www.cauta-cazare.ro. Nu suntem raspunzatori pentru eventualele probleme avute de PC-ul dumneavoastra din aceste motive.

Va rugam sa cititi si Termenii si Conditiile de Utilizare!

Va multumim!
Echipa www.cauta-cazare.ro.
 

Home  |  Termenii si Conditiile de Utilizare  |  Inscrie o ofertă  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.