cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Constanta > Mangalia > Casa George
Cautare rapida
Judet
Localitate

Casa George * *


  
Localizare
Mangalia, Constanta
 
Camere
--Oferim spre inchiriere 10 camere turistilor interesati sa petreaca un sejur relaxant si reconfortant pe tarmul Marii Negre, in Mangalia.

--Proprietatea se afla intr-un cartier linistit de case si vile, aflat in partea centrala a orasului, iar distanta pana la plaja Laguna este scurta, ea parcurgandu-se in 10 minute de mers pe jos.

--De asemenea nu este prea mare nici distanta fata de plaja principala a statiunii Saturn (una din cele mai intinse plaji de pe litoralul romanesc, ea avand peste 2 km lungime si peste 100 m latime),
distanta pana la aceasta plaja se poate parcurge pe jos in 35 de minute.

--Avem o curte spatioasa si intinsa cu gradina plina de gazon, flori si pomi, cu terasa, foisor si bucatarie de vara (totul realizat din lemn masiv), loc de facut gratarul, loc de parcare ingradit pt 5 automobile.

--Camerele pe care le punem la dispozitia turistilor sunt atat cu bai individuale (stil garsoniera) cat si cu bai comune (o baie este folosita de cate 3 camere).

--De asemenea dispunem de camere cu cate 1 pat dublu, camere cu 2 paturi duble si camere cu 1 pat dublu + 1 pat simplu, toate camerele au frigidere, iar cateva au si TV cu cablu.

-- Toate camerele au acces nelimitat la bucataria de vara ( aragaz si vesela), de asemenea apa calda este garantata non-stop.

-- Tarifele noastre sunt variabile si negociabile (intre 30 si 50 RON/camera/noapte) in functie de tipul camerei dorite, de numarul de persoane cazate per camera, de durata sederii si de perioada estivala aleasa de dumneavoastra ( tarifele minime se vor practica incepand cu data de 25 august ).

-- Incepand cu data de 2 septembrie 2009 tarifele practicate se vor situa intre 25 si 45 RON/camera dubla/noapte, variatiile de pret fiind tot in functie de factorii enumerati anterior.


Tarife
Tarife valabile pentru perioada 2 septembrie - 15 octombrie:
-Camera cu 2 locuri (1 pat dublu), cu baie comuna, tarif =intre 25 si 30 ron/noapte ( tariful depinde de durata sederii).
-Camera cu 3 ori 4 locuri (1 pat dublu + 1 pat simplu, ori 2 paturi duble), cu baie comuna, tarif =intre 30 si 35 ron/noapte ( tariful depinde de durata sederii ).
-Camera cu 3 locuri (1 pat dublu + 1 pat simplu), cu baie proprie, tarif =intre 40 si 45 ron/noapte ( tariful depinde de durata sederii ).

Conditii


Pozitionare


Contact
--Cei interesati de oferta noastra ne pot contacta pt. mai multe detalii la nr. 0722728977 / 0741690331 / 0730497527.  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Casa George

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice