cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Brasov > Predeal > Vila Isabelle
Cautare rapida
Judet
Localitate
unelte-pescuit.ro

Vila Isabelle


Vila Isabelle
Vila Isabelle

Vila Isabelle
Vila Isabelle

Vila Isabelle
Vila Isabelle    Vila Isabelle    Vila Isabelle    Vila Isabelle  
  
Localizare
Predeal, Brasov
 
Camere
Imaginaţi-vă culori calde alături de lumini şi umbre ce se întrepătrund spectaculos. Nu este vorba despre pânza unui pictor talentat, ci de „tabloul” oferit de camerele noastre.
Vila Isabelle are o capacitate de cazare de 22 de locuri, în 10 camere cu paturi duble și 1 apartament. În fiecare cameră se poate suplimenta un loc cu pat pliant. Toate camerele au baie proprie. Fiecare din cele 3 etaje dispune de camere confortabile, mobilate modern, iar la fiecare nivel se găsește o bucătărie dotată complet.
Predealul este situat într-o zonă cu altitudini moderate (Clăbucetele Predealului), încadrată între Munții Bucegi și masivele Postăvaru, Piatra Mare și Baiului, în zona trecătorii cu același nume, la 1020-1160 m altitudine, fiind orașul situat la cea mai mare altitudine din țară, la obârșia râului Prahova și pe cursul superior al râului Timiș, la 25 km sud de municipiul Brașov și 147 km nord de București.
Prima impresie este întotdeauna cea mai importantă. La asta ne-am gândit când am ales o amenajare specială a camerelor noastre, pe care o completăm negreșit cu o curățenie exemplară, totul pentru o vacanță memorabilă!
Pentru că aveți nevoie de un mic dejun proaspăt, servit în liniște, salonul nostru special pentru mic dejun vă stă la dispoziție în fiecare dimineață cu o selecție vastă de preparate delicioase. Vă colorăm diminețile la Vila Isabelle cu mult bun gust!
Cum sună o vacanță de relaxare, petrecută în atmosfera de poveste a stațiunii Predeal, la schi? Noi am pregătit camerele călduroase, vă rămâne doar să rezervați și să vă bucurați de sejur! Distanța față de pârtia Clăbucet, un reper în domeniul schiului, este de doar 2,3 km.
Nu contează unde și cât de mult călătoriți, ci cât de mult vă bucurați de fiecare destinație!


Tarife


Conditii


Pozitionare


Contact
0723608315 Drilea Gabriel

www.vila-isabelle.ro
  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Vila Isabelle

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice