cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Republica Moldova > Chisinau > BERD’S Design Hotel
Cautare rapida
Judet
Localitate
unelte-pescuit.ro

BERD’S Design Hotel * * * * *


  
Localizare
Chisinau, Republica Moldova
 
Camere
BERD’S Design Hotel este primul si unicul design-hotel din Moldova. Aflat in mijlocul vietii culturale si de afaceri a Chisinaului, acesta insusi se transforma intr-un centru de atractie pentru fiecare vizitator.
Designul modern ce poarta semnatura arhitectului italian Luca Scacchetti, definit pana la cele mai mici detalii si urmand principiile minimalismului modern, decorul de exceptie creat din adevarate opere de arta ce fac parte din patrimoniul cultural al Moldovei, toate creeaza acel sentiment de libertate, liniste si armonie.
Datorita unei infrastructuri excelente si deservirii la cel mai inalt nivel, BERD’S devine spatiul perfect pentru negocieri, intalniri de afaceri si receptii oficiale, un loc care te indeamna sa savurezi viata, transformand chiar si cea mai scurta sedere intr-o amintire frumoasa.
BERD’S Design Hotel dispune de 33 de camere. La decorul acestora, realizat cu mult rafinament, au fost utilizate materiale nobile, mobilier exclusivist Poltrona Frau si cele mai noi tehnologii, astfel reusindu-se imbinarea armonioasa dintre motivele italiene si traditiile culturale moldovenesti. Fiecare camera este dotata cu sisteme individuale de ventilare si iluminare, linie telefonica directa, televizor LCD, seif si mini-bar. Tuturor oaspetilor li se ofera lenjerie de pat si 3 perne la alegere, din puf, anti alergice sau cu memorie si o colectie de produse cosmetice marca Aromatherapy Associates.Tarife


Conditii


Pozitionare


Contact
+373 22 022 222

http://berdshotel.com
  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare BERD’S Design Hotel

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice