cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Mehedinti > Eselnita > Golful Mraconia - Cazanele Dunarii – Casa Bursucului
Cautare rapida
Judet
Localitate

Golful Mraconia - Cazanele Dunarii – Casa Bursucului * * *


Golful Mraconia - Cazanele Dunarii – Casa Bursucului
Golful Mraconia - Cazanele Dunarii – Casa Bursucului

Golful Mraconia - Cazanele Dunarii – Casa Bursucului
Golful Mraconia - Cazanele Dunarii – Casa Bursucului

Golful Mraconia - Cazanele Dunarii – Casa Bursucului
  
Localizare
Eselnita, Mehedinti
 
Camere
Casa are 8 locuri, in 4 camere cu pat matrimonial, 3 bai, living / bucatarie, terasa, piscina, ponton plutitor, barca pt. pescuit si agrement cu vasle si motor, parcare in curte. Configurare: 2 camere cu 2 bai sunt la parter si 2 camere cu 1 baie la etaj.

Tarife
Tarif inchiriere:
Pret pt. intreaga capacitate 500 Roni / Noapte.
Unitatea se închiriază unui singur grup de 8 persoane.
Avans la rezervare contravaloarea unei nopti de cazare.
Exceptie de la pretul afisat fac sarbatorile legale.
Mentiune: Check in - h 14, Check out - h 11

Politici ale unitatii de cazare: Indiferent de ceea ce-si doreste oaspetele, incercam sa-i rezolvam doleanta. Oaspetele trebuie sa fie multumit pentru a reveni si a povesti prietenilor ce sejur minunat a petrecut in Casa Bursucului!
Va asteptam cu drag!

Contact: Casa Bursucului nr. telefon 0726131236

Conditii
Utilitati: Camere cu TV si acces la Internet, apa calda si caldura.
Dotari: Frigider, racitor, congelator, aragaz, cuptor cu microunde, cafetiera, vesela, masina de spalat rufe, gratar / barbeque, plita / tuci, ceaun - totul pt. autogospodarire.
Aici, in Golful Mraconia, cel mai bun loc de pescuit, la varsarea in Dunare, organizam partide de pescuit la somn, crap si rapitori. Dupa, putem sa pregatim produse traditionale, specifice zonei.

Pozitionare
Oferim vacante de vis, in Casa Bursucului, vara si in tot cursul anului.
Va propunem o locatie situata la 23 km Vest de Orsova, pe Clisura Dunarii, acolo unde Raul Mraconia se varsa in Dunare printr-un superb Golf � Golful Mraconia.
Posibilitatea de croaziere cu salupa sau vaporasul la Statuia lui Decebal 55 m Inaltime si 25 m Latime, Placa memoriala antica Tabula Traiana aflata pe malul sarbesc, Cazanele Mari, Golful Dubova, Pestera lui Veterani si Pestera Gura Ponicovei cu acces de pe DN57 si din apa. Vaporasul ancoreaza chiar la pontonul plutitor.
Obiectiective turistice: Parcul Natural Portile de Fier, trecere in Serbia cu C.I., Statiunea Baile Herculane, Manastirea Sf. Ana in Orsova, Manastirea Mraconia la iesirea din Golful Mraconia in Cazanele Dunarii. Acestea sunt cateva din multitudinea de obiective turistice ce ne inconjoara.

Contact
Casa Bursucului nr. telefon 0726131236


  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Golful Mraconia - Cazanele Dunarii – Casa Bursucului

Eselnita cazare Craciun 2018 Golful Mraconia – Casa Bursucului Cazare fără masă, preț: 125 lei/noapte/persoană Condițiile rezervării: Pachet sejur minim: 3 nopți. Check-in: după ora 12, check-out: înainte de ora 12. Unitatea se închiriază unui singur grup de 8 persoane. Număr locuri disponibile: 8, distribuite în 4 camere fiecare cu pat matrim ...Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice