cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Constanta > Vama Veche > Pensiunea LA ACTORU' VAMA VECHE
Cautare rapida
Judet
Localitate

Pensiunea LA ACTORU' VAMA VECHE *


Pensiunea LA ACTORU' VAMA VECHE
Pensiunea LA ACTORU' VAMA VECHE

Pensiunea LA ACTORU' VAMA VECHE
Pensiunea LA ACTORU' VAMA VECHE

Pensiunea LA ACTORU' VAMA VECHE
Pensiunea LA ACTORU' VAMA VECHE    Pensiunea LA ACTORU' VAMA VECHE    Pensiunea LA ACTORU' VAMA VECHE    Pensiunea LA ACTORU' VAMA VECHE  
  
Localizare
Vama Veche, Constanta
 
Camere
Unitatea este amplasată la ieșirea din Vama Veche, spre Bulgaria, în spatele pensiunii Casa cu Flori, având 6 camere răcoroase (pe structură de piatră) dispuse în 3 pavilioane distincte. Accesul în camere se face direct din exterior, 3 dintre camere având baie proprie iar celelalte 3 fiind deservite de două băi la comun. La nevoie, în camere se poate instala pat suplimentar. Sunt acceptate (în limitele bunului simț) și animalele de companie.
Toate băile au apă caldă non-stop (asigurată de 3 boilere electrice). Turiștii au acces la apă curentă, frigider (cu congelator) și aragaz și se pot relaxa pe cele 2 terase sau în hamacele și balansoarele instalate. În curte există o zonă unde se poate face grătar clasic sau grătare nonconformiste: la butoi, la roabă, la godin sau la pietre.
Unitatea are o curte de 700 mp, unde turiștii își pot parca în siguranță autovehiculele. În curte există o zonă de campare cu capacitatea de până la 4 corturi.
Unitatea este potrivită și pentru familiile cu copii (recomandabil peste 3 ani), care se pot juca în curtea generoasă (sub supravegherea părinților), se pot cățăra în copaci, pot culege celebrele smochine și alte fructe de sezon (corcodușe, mere și pere).


Tarife
1 iunie - 30 iunie
60 lei cameră fără baie
80 lei camera cu baie

1 iulie - 31 august
100 lei cameră fără baie
150 lei camera cu baie

1 septembrie - 15 septembrie
70 lei cameră fără baie
100 lei camera cu baie

Conditii
Facilități:
Băi în camere si băi comune, apă caldă permanentă la boilere, parcare în curte, acces non-stop pe terase, balasoare, hamace, acces la frigider, aragaz, permis cu animale de companie, permis cu copii peste 3 ani, acces la grătare, permisă culegerea de smochine și alte fructe din curtea unității, drum asfaltat, distanță de 450 m până la plajă, zonă cu acoperire telefonie mobilă.
Un Colț de Rai la Vama Veche. Camere confortabile, spațioase, placate cu piatră rustică, cu baie în cameră și camere duble cu baia la comun.
Un Colț de Rai la Vama Veche.
Natură, nu betoane! Două terase și distracție cât cuprinde!

Pozitionare
Unitatea este amplasată la ieșirea din Vama Veche, spre Bulgaria, intersectia drumului principal cu Str. Agricultorilor, în spatele pensiunii Casa cu Flori, la 450 m de mare.

Contact
Taika Geo - 0746762650


  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Pensiunea LA ACTORU' VAMA VECHE

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice