cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Prahova > Sinaia > Hotel Crema Deluxe Sinaia
Cautare rapida
Judet
Localitate

Hotel Crema Deluxe Sinaia * * * *


  
Localizare
Sinaia, Prahova
 
Camere
Hotel CREMA DELUXE este un hotel nou, renovat si deschis în iarna anului 2016, situat în centrul statiunii Sinaia.

Cu facilităţile sale moderne şi elegante, CREMA DELUXE este un hotel confortabil unde turiştii noştri pot petrece un sejur minunat pe tot parcursul anului. Datorită amenajărilor de bun gust, camerelor foarte spaţioase, serviciilor impecabile pe care le oferă personalul nostru, CREMA DELUXE este conceput nu doar pentru relaxare dar şi pentru călătorii de afaceri, sau activităţi de team building.

Oaspeţii au posibilitatea de a servi masa şi de a petrece o seara plăcută în cadrul restaurantului care se află la parterul hotelului. În restaurant se servesc preparate cu specific tradiţional şi internaţional, capacitatea maximă a spaţiului fiind de 120 de locuri, existand posibilitatea organizarii de mese festive, banchete, deservite de o echipa de profesionisti. Vă puteţi bucura aici nu doar de o gamă largă de mâncăruri si băuturi ci si de o atmosferă caldă si primitoare creată atat de personal cât şi de management.

Pentru cei care doresc sa se relaxeze impreuna cu familia si prietenii, pentru iubitorii de natura cat si pentru amatorii de ski alpin unitatea noastra este dispusa sa va ajute si in perfectionarea sportului dorit.
Supranumita ”Perla Carpatilor” Sinaia, vestita statiune balneoclimaterica (altitudine 800-1000m) se afla situata pe valea raului Peahova, la 123 km de Bucuresti si 40 km de Brasov, pe versantul estic al masivului Bucegi, la poalele impadurite ale muntilor Varful Cu Dor, Furnica si Piatra Arsa.

In apropierea HOTELULUI CREMA DELUXE puteti vizita o multime de obiective turistice si de exemplu: Castelul Peles, Pelisorul, Foisorul, Manastirea Sinaia, Cazinoul Sinaia, Casa memoriala George Enescu, Parcul orasului, Muzeul Rezervatiei Bucegi. Nu departe de Sinaia se afla Muzeul Cinegetic Posada, Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Biserica Neagra(Brasov), Pestera Ialomicioara, Chieile Rasnoavei, Valea Azugii, Valea Doftanei(Barajul Paltin), Lacul Sf.Ana.

Confortul, atmosfera placuta, discreta si nu in ultimul rand preturile accesibile, reprezinta suficiente garantii ca veti reveni.
Contact Hotel Crema Deluxe Sinaia- 0736137226, 0732085549, 0344159449,0344159429 tarif 150- 200-250-300lei

Tarife


Conditii


Pozitionare


Contact
0344159449, 0344159429, 0732085549, 0736137226


  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Hotel Crema Deluxe Sinaia

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice