cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Suceava > Radauti > Hostel Harmonie
Cautare rapida
Judet
Localitate
unelte-pescuit.ro

Hostel Harmonie * * *


Hostel Harmonie
Hostel Harmonie

Hostel Harmonie
Hostel Harmonie

Hostel Harmonie
  
Localizare
Radauti, Suceava
 
Camere
Hostelul totalizeaza un numar de 15 camere, dupa cum urmeaza: 3 camere single, 3 camere duble, 2 camere duble twin, 1 camera dubla deluxe, 6 apartamente

Tarife

Perioada Tip camera
Single Dubla/Twin Dubla Deluxe Apartament cu 2 camere
1 martie - 30 aprilie 100 RON 125 RON 165 RON 200 RON
1 mai - 3 mai 100 RON 125 RON 165 RON 200 RON
4 mai - 30 iunie 100 RON 125 RON 165 RON 200 RON

Tarife:
Camera single 100 Ron
Camera Dubla 125 Ron
Camera Dubla Twin 125 Ron
Camera Dubla Deluxe 165 Ron
Apartament cu 2 camere 200 Ron.
Pret mic dejun: 15 Ron/persoana

Conditii
Hostel Harmonie este o cladire noua, moderna, camerele hostelului sunt confortabile si spatioase, toate dispunand de baie proprie, tv, internet si seif. Hostelul este structurat pe 3 etaje si totalizeaza un numar de 15 camere. Hostel Harmonie vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra sau a clientilor dumneavoastra cu o structura de cazare clasificata cu 3 stele, cu o capacitate totala pentru 42 de persone, capacitate distribuita in camere single, camere duble standard, camera dubla deluxe si apartamente. Cazare: Check-in: de la 13.00-20.00 / Check-out: pana la 12.00
Plata: Cărţile de credit sunt acceptate, dar şi plata în numerar şi transfer bancar. Moneda hotelului: RON- lei noi romanesti. Se accepta si plata in EURO.Opțiuni de plată acceptate: - AmericanExpress - Eurocard - MasterCard - Visa. Politica de anulare a rezervarii: Poate varia in functie de data si avansul rezervarii. O alta alternativa este sa va anulati rezervarea online. Dacă rezervarea este anulată până la 2 zile înainte de data sosirii, nu va fi perceput niciun comision. Dacă rezervarea este anulată mai târziu sau în caz de neprezentare, va fi încasat preţul pentru prima noapte. Parcare clienţi: Este posibilă parcarea privată gratuit la faţa locului (nu este necesară rezervare).
Conexiune Internet: Internet-ul wireless este disponibil gratuit în spaţiile publice cât şi în camerele hotelului.
Dotarile camerei: Tv Led, Internet wireless gratuit, uscator de par, fier de calcat, articole de toaleta, baie privata (dus sau cada), balcon, mocheta, dulap, serviciu trezire, papuci de unica folosinta, prosoape, detectoare de fum si sisteme de prevenire a incendiilor.
Mic dejun: 15 RON/3,5 EURO. Micul dejun se serveste zilnic, la cerere intre 7.00 si 11.00.

Pozitionare
Hostel Harmonie este situat in Radauti, la doar 1,8 km de centrul orasului. Fiind pozitionat pe strada Putnei cele mai importante atractii turistice bucovinene sunt foarte usor de gasit si explorat. Distanta dintre Radauti si Manastirea Putna este de 35 km si poate fi parcursa in aproximativ 38 minute.
Din Rădăuți: Localizați centrul orașului Rădăuti și urmați Str. Putnei (Drumul Național 2H). Hostel Harmonie se găsește la aproximativ 800 m de centru, pe partea stângă a drumului la Nr. 213 unde vă așteptăm cu drag.

Din Suceava: Din centrul orașului Suceava ieșiți pe Drumul European E85 în direcția localității Dărmănești. După aproximativ 23 Km, în dreptul localității Românești părăsiți E85 și virați la stânga pe DN 2H în direcția Milișăuți. După incă 15 Km veți ajunge in centrul orașului Rădăuți. Continuați pe Drumul Național 2H (str. Putnei) in direcția localității Putna. După aproximativ 800 m veți ajunge la Hostel Harmonie situat pe partea stânga a drumului.

Din Putna: De la Mănăstirea Putna ieșiți pe Drumul Național 2H în direcția Bivolărie, Vicovu de Jos, Gălănești, iar după aproximativ 30 Km ajungeți la intrarea in orașul Rădăuți prin Str. Putnei. După încă aproximativ 600 m veți vedea Hostelul Harmonie pe partea dreapta a drumului.

Din Siret: Din centrul orașului Siret ieșiți pe Drumul European E85 în direcția orașului Suceava. După aproximativ 6 Km, în dreptul localității Ratoș virați la dreapta pe DN 17A în direcția localității Dornești. Mențineți acest drum și după 12 Km veți ajunge in centrul orașului Rădăuți. Continuați pe Drumul Național 2H (str. Putnei) in direcția localității Putna. După aproximativ 800 m veți ajunge la Hostel Harmonie situat pe partea stânga a drumului.

Din Sucevița: De la Mănăstirea Sucevița ieșiți pe Drumul Național 17A in direcția localității Marginea și după aproximativ 20 Km, ajungeți în centrul orașului Rădăuți prin Strada Ștefan cel Mare. Virați la stânga și continuați pe Drumul Național 2H (str. Putnei) in direcția localității Putna. După aproximativ 800 m veți ajunge la Hostel Harmonie situat pe partea stânga a drumului.

Din Solca: De la Solca se poate ajunge la Rădăuți pe 2 căi: pe Drumul Național 2E prin Clit, Marginea și apoi pe DN 17A până la Rădăuți sau pe Drumul Național 2K prin Arbore până la Milișăuți și apoi pe DN 2H spre Bădeuți, Rădăuți.

Contact
www.hostelharmonie.ro
info@hostelharmonie.lro
hostelharmonie@gmail.com
Telefon: 0330566800

www.hostelharmonie.ro
  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Hostel Harmonie

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice