cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Brasov > Moieciu de Jos > Barlogul Ursului - Casa de Vacanta
Cautare rapida
Judet
Localitate
unelte-pescuit.ro

Barlogul Ursului - Casa de Vacanta


Barlogul Ursului - Casa de Vacanta
Barlogul Ursului - Casa de Vacanta

Barlogul Ursului - Casa de Vacanta
Barlogul Ursului - Casa de Vacanta

Barlogul Ursului - Casa de Vacanta
  
Localizare
Moieciu de Jos, Brasov
 
Camere
Barlogul Ursului - Casa de Vacanta pune la dispozitia clientilor o locatie aflata in Moieciu de Jos la doar 5 minute de mers cu masina de Castelul Bran, pe drumul catre Cheile Gradistei. Casa de Vacanta dispune de 6 locuri de cazare ( adulti) situate in 3 camere duble ( 2 persoane)– pat 1,60 m x 2,0 m, fiecare detinand propriul grup sanitar. Pentru un comfort ridicat punem la dispozitia familiilor cu 2 copii un pat 1,20m x 2,0m care se poate amplasa langa patul matrimonial. Livingul aflat la parter este foarte generos si primitor, bucataria este complet mobilata si utilata, in curte exista loc pentru gratar. Incalzirea casei de vacanta se face prin pardoseala cu ajutorul unei centrale termice pe gaz natural. Oferim Wifi gratuit iar pasionatii de fotbal pot urmari meciurile difuzate atat pe RCS/ RDS cat si pe Telekom. Pentru mai multe fotografii si oferte speciale accesati pagina noastra de Facebook: Barlogul Ursului – Casa de Vacanta. Oferta sezon regulat - 100 Ron/ camera dubla/ noapte / platiti 2 nopti iar cea de a 3-a este gratuit. Avansul pentru rezervare este de minim 40%. Va asteptam cu drag.

Tarife
Sezon Regulat: 100 Ron/ noapte / camera dubla - Oferta speciala: 2 nopti platite, cea de a 3-a este gratisConditii
Incalzire centrala prin pardoseala cu ajutorul unei centrale pe gaz narural/ fiecare camera detine grup sanitar propriu / bucatarie complet mobilata & utilata / Free Wifi / Televiziune prin cablu RCS /RDS in camere + Telekom Tv la parter/ loc pentru gratar in curte.

Pozitionare
Localitatea Moieciu de Jos, sens de mers dinspre Bran - la primarie stanga catre Cheile Gradistei ( intersectia centrala) apoi cu masina 1,1 km si ne gasiti pe partea dreapta a DN 73 C.

Contact
0722.447.229 / 0773.903.424 / barlogulursului@outlook.com

https://www.facebook.com/Barlogul-Ursului-Casa-de-Vacanta-1509943475986075/?ref=bookmarks
  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Barlogul Ursului - Casa de Vacanta

Barlogul Ursului - Casa de Vacanta / Oferta cazare - Rusalii 2016 Barlogul Ursului - Casa de Vacanta pune la dispozitia clientilor o locatie aflata in Moieciu de Jos la doar 5 minute de mers cu masina de Castelul Bran, pe drumul catre Cheile Gradistei. Casa de Vacanta dispune de 6 locuri de cazare ( adulti) situate in 3 camere duble ( 2 persoane)– pat 1,60 m x 2 ...Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice