cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Constanta > COSTINESTI > COMPLEX TURISTIC FOISOR
Cautare rapida
Judet
Localitate

COMPLEX TURISTIC FOISOR * *


COMPLEX TURISTIC FOISOR
COMPLEX TURISTIC FOISOR

COMPLEX TURISTIC FOISOR
COMPLEX TURISTIC FOISOR

COMPLEX TURISTIC FOISOR
COMPLEX TURISTIC FOISOR    COMPLEX TURISTIC FOISOR    COMPLEX TURISTIC FOISOR   
  
Localizare
COSTINESTI, Constanta
 
Camere
Pensiunea Foişor este tip Hostel si bungalow de 2stele si oferă cazare în camere twin, duble şi triple,: matrimoniale, precum şi locuri de campare. Toate camerele sunt spaţioase, au balcon sau verandă, baie proprie cu duş , apă caldă non stop si sunt dotate cu minibar frigorific, televizor, aer conditionat in toate camerele,( dar se plateste optional in functie de cerinte )si wireles.
Pensiunea este amplasata în cartierul nou al staţiunii Costineşti, in zona noua de Nord (in dreptul epavei Evanghelia)la aproximativ 350 m de mare în prelungirea străzii Tineretului si se intinde pe o suprafata de 3000mp ingradita ,aproape de gara veche Costinesti(5 minute ) si de plaja de la Obelisc(15 min) ,cu acces direct spre mare. Constructiile sunt noi 2005 si 2008.
Locatia este linistita, ferita de galagia si aglomeratia centrului statiunii, permite un spatiu de agrement si odihna pentru o vacanta in care sa uitati de stresul cotidian.
Precizam ca dispunem de:
-12 camere in 3 vile cu un nivel P+M( 4 camere in unitate- 2 parter, 2 mansarda) din care: -9 camere cu pat matrimonial, 3 camere cu 2 paturi
-15 camere in hostel P+2E : 5 camere cu 3 paturi si 10 camere cu 2 paturi
In toate camerele se pot pune paturi suplimentare normale, fara a afecta mult spatiul deoarece camerele sunt destul de mari 20mp (se preteaza bine pentru tabere,sau grupuri organizate care vor sa petreaca o minivacanta )
Complexul dispune de asemenea de o bucatarie dotata si utilata pentru turisti, terasa unde se serveste masa, gratar si spatiu de recreere cu mese de tenis, o piscina exterioara supraterana ( adulti cu h=1,2m) si doua piscine mai mici pentru copii, spatii verzi (gazon 400mp )si o curte generoasa pentru diverse activitati( spatiu de joaca si relaxare),sezlonguri si balansoare. Parcarea este in interiorul locatiei.Pentru a veni in intampinarea turistilor asiguram transportul gratuit de la gara la pensiune.


Tarife


Conditii


Pozitionare


Contact
NANESCU MARIA


  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare COMPLEX TURISTIC FOISOR

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice