cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Constanta > constanta > cazare pe litoral
Cautare rapida
Judet
Localitate

cazare pe litoral * * * *


  
Localizare
constanta, Constanta
 
Camere
Garsoniera Madalina poate reprezanta locul dumneavoastra ideal de cazare. Locatia este situata in statiunea Mamaia, in apropiere de Parcul Tabacariei si City Mall.

Recent renovata, aceasta dispune de toate utilitatile necesare care sa va asigure un weekend sau un concediu la malul marii perfect, fiind situata la mai putin de 10 minute de mers pe jos fata de plaja.

Garsoniera poate fi inchiriata pe durata intregului sezon estival fiind complet utilata si mobilata cu mult bun gust si eleganta, ingredientele principale care va vor deconecta de grijile si problemele cotidiene fiind nelipsite. Aceasta dispune de patru locuri de cazare, fiind cadrul ideal pentru cupluri, oferindu-le intimitatea si romantismul de care au nevoie in timpul unei vacante la mare.

In plus ca urmare a situarii in cadrul statiunii Mamaia, aceasta inlesneste accesul turistilor la principalele obiective si atractii turistice: (Aqua Parc, Satul de Vacanta, telegondola) precum si nenumaratele baruri, terase, restaurante si cluburi din Mamaia.

Facilitati: telefon, internet, frigider, paturi rabatabile a cate 2 persoane fiecare, aer conditionat, TV, bucatarie complet utilata (frigider, aragaz, filtru de cafea), pretul de inchiriere este negociabil in functie de perioada in care se doreste cazarea.

Tarife


Conditii


Pozitionare


Contact
madalina cocot 0733651442


  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare cazare pe litoral

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice