cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Sibiu > Cisnadioara > Vila Voicu
Cautare rapida
Judet
Localitate

Vila Voicu


Vila Voicu
Vila Voicu

Vila Voicu
Vila Voicu

Vila Voicu
Vila Voicu    Vila Voicu    Vila Voicu   
  
Localizare
Cisnadioara, Sibiu
 
Camere
Localitatea Cisnadioara este o asezare rurala a jud.Sibiu,la o distanta de numai 10 km de P-ta Mare a Sibiului,locul de desfasurare a numeroaselor festivaluri si spectacole in aer liber. Acest incantator sat din Marginimea Sibiului este foarte dezvoltat din punct de vedere turistic, oferindu- le vizitatorilor oportunitatea de a vizita aici numeroase obiective turistice, de la atractii naturale, circuite turistice, pana la monumente importante din punct de vedere cultural. Va oferim aici , locul pentru petrecerea timpului liber intr- o oaza de liniste si aer curat. Imobilul, integral mobilat si utilat dispune de 3 camere, 3 bai, bucatarie integral utilata ,cu un living deschis (cu semineu), si iesire directa pe terasa si in gradina(cu grill).Locatia beneficiaza de doua garaje si inca doua locuri de parcare in curte.
Oaspetii se pot bucura de acces facil direct din drumul DJ 106D spre statiunea montana de schi Paltinis,situata la doar 30minute distanata auto. Locatia ofera cazare pentru grupuri de pana la 8- 10 persoane si se inchiriaza la cheie, exclusiv unui grup.

Zona superba pentru petrecerea unui weekend de vis, a diverselor evenimente frumoase din viata d- voastra, vila se poate inchiria si pe perioade mai lungi pretul find negociabil. Pentru Craciun si Revelion preturile se negociaza.

Tarife
400lei/noapte

Conditii
Locatia de inchiriaza exclusiv unui grup de 6-10 persoane.

Pozitionare
Cisnădioara-îndrăgită pentru cetatea şi biserica evanghelică,cat si pentru liniştea şi frumuseţea cadrului natural de o frumuseţe sălbatică,păstrând caracteristicile unui sat de munte,dominat de păduri,dealuri si un parau de argint,va asteapta oricand !

Contact
Mobil Orange 0756067488,Vodafone 0720776900


  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Vila Voicu

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice