cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Brasov > bran > conrele vladimir
Cautare rapida
Judet
Localitate

conrele vladimir * * * *


conrele vladimir
conrele vladimir

conrele vladimir
conrele vladimir

  
Localizare
bran , Brasov
 
Camere
Hotelul „Contele Vladimir” – o poveste... cu sânge albastru
Există un loc în România unde turiştii români şi străini, copii şi adulţi, visători şi pragmatici, se opresc pentru a păşi într-o poveste. Îşi aruncă orice veşmânt modern şi se învăluie în parfumul Evului Mediu,Deja nu mai este un secret. Contele a fost deconspirat. Cineva „l-a turnat”, poate vreun liliac afurisit sau vreo domniţă supravieţuitoare, cu mintea înceţoşată ce, înainte de a se afunda în negura nopţii din pădurea ce împrejmuieşte castelul, a reuşit să lase să îi alunece de pe buze numele lui: Dracula un loc unde istoria nu reînvie ci trăieşte la infinit, fără ca acele ceasornicelor să se oprească, unde timpul are sânge nobil iar legenda nu oboseşte niciodată să se dezvăluie. Branul. Un sat ascuns între munţi, la o cotitură a drumului şerpuitor ce te conduce dinspre Braşov spre Piteşti, o aşezare cu aere de aristocrat ce are mereu bunăvoinţa, dacă te înclini şi îi aduci omagiile, să îşi spună istoria.Deja nu mai este un secret. Contele a fost deconspirat. Cineva „l-a turnat”, poate vreun liliac afurisit sau vreo domniţă supravieţuitoare, cu mintea înceţoşată ce, înainte de a se afunda în negura nopţii din pădurea ce împrejmuieşte castelul, a reuşit să lase să îi alunece de pe buze numele lui: DraculaProprietarul hotelului, un adevărat vizionar, a reuşit să îmbine stilul neobaroc al construcţiei cu dotări de ultimă oră, camerele răspunzând afirmativ oricăror dorinţe ale oaspetelui. Doar aici poţi trăi într-o epocă medievală şi te poţi cufunda într-o cadă cu jacuzzi, în acelaşi timp, şi ai posibilitatea de a privi la un televizor cu ecran plat, putând zări în depărtare şi locuinţa necizelatului Conte Dracula. .

Situata in comuna Bran la 800 m de la sosea , intr-o zona cu un peisaj deosebit , cu o vedere panoramic la M-tii Bucegi , Piatra Craiului si Castelul Bran , Pensiunea Contele Vladimir clasificata - 4 stele va ofera cazare in cele 3 tronsoane , fiecare tronson fiind compus din 4 camere, 2 living-uri, un bar, dining room, şemineu,. terase.Fiecare camera cu o suprafata de 20m2 va ofera cu un comfort deosebit si un spatiu foarte generos de cazare, minibar, jacuzzi, plasmă,cablu TV, internet, telefon, balcon.
Privelistea pitoreasca a Muntiilor Bucegi si Piatra Craiului,precum si atractiile turistice ale Branului,recomanda pensiunea ca locul ideal pentru petrecerea unui sejur la munte.

Facilitati pensiune:

Clientii pensiunii noastre vor benefia de o camera speciala unde pastrarea curateniei este, asigurata cu echipamente moderne si personal specializat.
Orice obiect uitat de Dvs. in pensiune este pastrat timp de un an.Restaurantul nostru cu o capacitate de 30 de locuri va ofera un
meniu diversificat continand o mare varietate de mancaruri romanesti si internationale.
In restaurantul nostru se pot organiza mese festive, petreceri, receptii.sau alte evenimente asemanatoare .

Barul pensiunii localizat in zona receptiei va ofera un meniu complet de cocktail-uri, bauturi alcoolice si racoritoare , vinuri romanesti si internationale.
Pentru plata serviciilor acceptam orice tip de credit card.
Tarife


Conditii


Pozitionare


Contact
Bran Sohodol, Strada Reiteşti Bradul Înalt, nr. 161
tel: 0268 237 247, 0726 669 994
e-mail: contact@cvbran.ro
site: www.cvbran.ro


www.cvbran.ro
  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare conrele vladimir

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice