cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Timis > Timisoara > Pensiunea Nora Clasic
Cautare rapida
Judet
Localitate

Pensiunea Nora Clasic * * *


Pensiunea Nora Clasic
Pensiunea Nora Clasic

Pensiunea Nora Clasic
Pensiunea Nora Clasic

Pensiunea Nora Clasic
  
Localizare
Timisoara, Timis
 
Camere
Pensiunea Nora Clasic va ofera o ambianta eleganta si comfortabila pe tot parcursul sejurului dumneavoastra.Calitatea dotarilor,amenajarea interioara deosebita si atentia acordata celui mai mic detaliu,profesionalismul angajatilor si promptitudinea serviciilor,fac ca Pensiunea Nora Clasic sa va poata garanta un sejur memorabil.

Pensiunea Nora Clasic dispune de 9 camere dotate si utilate la cele mai inalte standarde.Comfortul si intimitatea va sunt asigurate datorita amenajarii interioare si a finisajelor deosebite care creeaza un cadru de neuitat.Dintre cele 9 camere, 8 sunt amenajate standard si una \"De Luxe\", diferenta fiind facuta de suprafata.
Camera in regim \"De Luxe\" iese in relief prin spatiul mult mai generos ce ofera posibilitatea cazarii a 3-4 persoane si prin baia dotata cu cada jacuzzi.
Camerele atat matrimoniale cat si twin sunt dedicate nefumatorilor,fiecare fiind dotata cu aer conditionat,Tv LCD, cablu Tv, telefon, acces internet Wi-Fi gratuit, seif, minibar si baie proprie.In pretul camerei sunt incluse urmatoarele servicii:mic dejun,taxa locala hoteliera,parcarea pazita.
Salonul elegant cu o capacitate intre 10-30 de locuri,dotat cu vidioproiector si flip-chart este destinat diverselor tipuri de evenimente de genul intalnirilor de afaceri,cursurilor sau team-building-urilor.La cerere se pot pregati gustari de tip bufet suedez sau pregatirea pauzelor de gen coffee break.Tarife


Conditii


Pozitionare


Contact
E-mail: office@pensiuneanora.ro
Tel: 0256 223 371
Mobil: 0758 024 437

http://www.pensiuneanora.ro/info/pensiunea-nora-clasic.html
  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Pensiunea Nora Clasic

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice