cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Alba > Vidra > Pensiunea Craiul
Cautare rapida
Judet
Localitate

Pensiunea Craiul * * *


Pensiunea Craiul
Pensiunea Craiul

Pensiunea Craiul
Pensiunea Craiul

Pensiunea Craiul
  
Localizare
Vidra, Alba
 
Camere
Intr-un cadru fain de munte, toti prietenii nostri sunt intampinati cu mancare si tuica tare bune, iar linistea de aici relaxeaza si cele mai nelinistite suflete. Si toti care ne treceti pragul sunteti prietenii nostri, iar noi, motii, stim sa avem grija de prieteni. No, hai in Tara Motilor sa-ti aratam ospitalitate!
* Cotidianul, bata-l vina (nu al lui Turcescu)
Activitatile in natura sunt unele din cele mai accesibile modalitati pe care ni le putem permitem, in special la noi in tara. Ne referim la munte, aer curat, plimbari, foc de tabara, prieteni si mancare.
Viata noastra de zi cu zi este de multe ori stresanta si ne obliga, cum spun de obicei mamele, sa nu avem grija de noi. A avea grija de tine este de multe ori pus pe planul doi. Activitate fizica putina, mancare \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"cand-cum\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" si in rest munca si munca bonus de la sef.
Cand vine weekendul, singurul prieten pe care il avem este patul nostru din minunata pestera de beton in care traim cu inca alti 80 de vecini. Care dorm si ei. Si toate acestea intra la categoria normal.
* Fa ceva pentru tine si doar pentru tine, la bine si la rau
Cand ai iesit ultima data cu adevarat din casa? Nu vorbim de parcul de oras de langa boulevard, nici de cafeneaua din coltul strazii, ci, efectiv, de iesit cu totul din lumea ta cenusie si din beton.
* Dormitorul tau nu miroase a padure.
Imagineaza-ti cum e sa dormi intr-o camera facuta numai din copaci. Adica din lemn. La ce te-ai gandit? Pensiunea \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Craiul\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" este construita din 452 de metri cub de brad. Dar nu din brazii din balconul tau. In plus toti copacii consumati au fost replantati pentru ca asa e bine si normal. I-am si udat!
* Mancare ca la vecina acasa
Cea mai buna mancare, mai ales dupa ce vii de la plimbarea din natura, este cea facuta de altii.
* Ce poti sa faci?
Poti cutreiera dealurile si muntii care iti ofera niste peisaje deosebite, numai buna pentru drumetii fiind rezervatia complexa cu izbucniri, pesteri si avene, \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Cheile Vaii Morilor\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", a carei intrare este la app. 5 km fata de pensiune.
Daca esti mai puturos in maxim 5 km vezi 5 obiective turistice: Rezervatia deontologica \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Dealul cu melci\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", Cascada \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Pisoaia\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", Casa memoriala si muzeul \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Avram Iancu\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", Biserica de lemn din 1712 \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Sfintii Trei Ierarhi\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" si Biserica din piatra de rau \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Sfintii Arhangheli\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", iar al 6-lea obiectiv turistic pe langa care treci este bonus, respectiv \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Expozitia etnografica Vidra\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\".
Poti fi si mai puturos de atat sau poti sa alternezi drumetiile cu activitatile din pensiune si atunci iti oferim un club cu masa de tenis, darts si alte jocuri de pensiune, tv in camere, dar si un tv flat cu diagonala de 84 de cm la care te poti uita pe orice canal vrei si, desi nu iti recomandam, te lasam sa iti vezi si telenovela preferata. Mai avem loc de joaca pentru copii – camera povestilor, sanie, schiuri, biciclete si cai pentru plimbare cu caruta/sania sau doar cu Stelu si Puiu, acestia fiind caii nostri.

* Date \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"tehnice\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\".
Locatie: sat Lunca, comuna Vidra, judetul Alba Orase apropiate si distante: Campeni 12 km; Turda 102 km; Alba Iulia 93 km; Cluj-Napoca 132 km; Oradea 153 km; Sibiu 166 km; Hunedoara 127 km.
Capacitate: 2 camere cu doua paturi, 3 camere cu pat dublu, 2 camere triple si o camera cu pat matrimonial; adica numai bine pentru 18 persoane \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"normale\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" si suficient loc pentru a se \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"inghesui\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" mai multi, atunci cand nimeni nu doreste sa ramana acasa. Toate camere au baie proprie, iar cei care nu sunt prieteni cu apa nu au nici o scuza avem in permanenta si apa calda.
Restaurant: avem
Terasa: avem, chiar trei.
Piscina: n-avem
Pista de role: te descurci pe un deal?
Parcare: fara plata, caci ursu nu ia bacsis
Nu te-am convins?
Mai avem o sansa. Viziteaza-ne site-ul si da o fuga pana la noi.
Te asteptam!


Tarife
TARIFE STANDARD
I. PERIOADELE 02.01.2014 – 30.06.2014 SI 15.09.2014 – 21.12.2014
CAZARE - Tip camera PRET
Camera dubla 90 lei/camera/zi
Camera tripla 110 lei/camera/zi
Camera matrimoniala 120 lei/camera/zi
Tarifele includ: cazare, mic dejun si acces gratuit la serviciile din cadrul pensiunii.

II. PERIOADA 01.07.2014 – 14.09.2014
CAZARE - Tip camera PRET
Camera dubla 120 lei/camera/zi
Camera tripla 140 lei/camera/zi
Camera matrimoniala 150 lei/camera/zi
Tarifele includ: cazare, mic dejun si acces gratuit la serviciile din cadrul pensiunii.

PRETURI PENTRU SERVIREA MESEI IN REGIM PENSIUNE/INTERVAL ORAR SERVIRE
Mic dejun 12-15 lei (3-4 euro) / 8.30 – 10.30
Pranz 28 lei (7 euro) / 13.00 – 15.00
Cina 23 lei (5 euro) / 18.30 – 20.30
ALTE TARIFE
Taxa pat suplimentar in camera 15 lei (4 euro) / noapte
Taxa animal de companie 15 lei (4 euro) / noapte

OFERTA EXTRASEZON GRUP: Rezervare integrala pensiune (fara servicii de masa): 600 lei/zi

Conditii
SERVICII SI FACILITATI:
-restaurant, bar, camere cu hamac pe terasa, tenis de masa, badmington,loc de joaca pentru copii - camera povestilor, minibiblioteca, Tv cablu, plata cu cardul, plata cu tichete de masa la restaurant, parcare auto

ALTE SERVICII:
-plimbari cu caruta/sania trasa de cai, echitatie, biciclete, echipament pentru sporturi de iarna, corturi si saci de dormit pentru drumetii, jocuri.

Pozitionare
Pensiunea Craiul este situata pe valea Ariesului Mic, in satul Lunca, partea de vest a comunei Vidra, la 100 de m de drumul judetean DJ 762, care face legatura cu DN 75 pana la Campeni, judetul Alba, Muntii Apuseni.
Orase apropiate si distanta pana la ele:
* Campeni 12 km;
* Turda 102 km; ;
* Alba Iulia 93 km;
* Cluj-Napoca 132 km;
* Oradea 153 km;
* Sibiu 166 km;
* Hunedoara 127 km.


Contact
Telefon fix: 0258.786545
Telefon mobil: 0748212171; 0743014487
Fax: 0264.316587
Adresa: Comuna Vidra, sat Lunca, jud. Alba
Email: rezervari@pensiuneacraiul.ro
Website: www.pensiuneacraiul.ro


http://www.pensiuneacraiul.ro
  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Pensiunea Craiul

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice