cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Cluj > Campia Turzii > pensiunea milexim
Cautare rapida
Judet
Localitate
unelte-pescuit.ro

pensiunea milexim * * * *


pensiunea milexim
pensiunea milexim

pensiunea milexim
pensiunea milexim

pensiunea milexim
  
Localizare
Campia Turzii, Cluj
 
Camere
Camere de 3* păstrează aceeaşi linie rustică cu cea a restaurantului, stilul clasic şi vintage regăsindu-se la camerele de 4* si 5*, toate fiind dotate cu tot ce este indispensabil unui sejur (internet, TV, Jacuzzi -camere de 4* si 5*-la cerere, aer condiţionat).

Tarife
TARIFE CAZARE:

Apartament - 300 lei
Junior suite - 220 lei
Dubla standard 4* - 160 lei
Dubla delux 3* - 140 lei
Single delux 3* - 120 lei
Dubla standard 3* - 120 lei
Single standard 3* - 100 lei
Preturile includ T.V.A, si taxa hoteliera.


Conditii
La intrarea in municipiul Campia Turzii dinspre Turda, te invita sa opresti si sa o admiri, o simfonie de culori si forme rustice, pline de farmec: este complexul Milexim. Format din doua pensiuni, cu un restaurant rustic, restaurant medieval, o terasa luminoasa si o crama racoroasa, complexul Milexim este perfect pentru evenimente, conferinte sau team building-uri. Interiorul complexului este cu certitudine o intruchipare a modernismului si rafinamentului, raspandita in camere de 3, 4 si 5 stele. Dotate cu tot ce este indispensabil unui sejur (internet, TV prin cablu, Jacuzzi, aer conditionat) camerele ofera confort si siguranta oricarui turist care intentioneaza sa viziteze locuri unice in Europa, precum: Salina Turda, Cheile Turzii, Cheile Turului, Castrul Roman, Baile Sarate Durgau. Restaurantul Milexim va va pregati mancare traditionala romaneasca, ca la mama acasa, care sa va aduca aminte de gusturile si mirosurile copilariei. Dar, nici bucataria internationala nu lipseste din meniu, alaturi de pizza pe vatra si alte specialitati. Personalul, serviciile ireprosabile, restaurantul, sala de evenimente, spatiul de joaca pentru copii, fac din Complexul Milexim, un loc in care vei dori sa revii, fiind intampinat cu caldura si profesionalism. Ambianta placuta, mancaruri deosebit de gustoase, servire ireprosabila,décor deosebit…Noi oferim garantia unor momente deosebit de placute…Complexul Milexim…mii de motive pentru a ne cauta si pentru a reveni la noi…

Pozitionare
Complexul Turistic MILEXIM, situat la intrarea in municipiul Campia Turzii dinspre Turda, pe soseaua internationala E60, reprezinta locatia perfecta pentru odihna si relaxare intr-un cadru deosebit, plin de rafinament, rustic si eleganta.


Contact
Campia Turzii, jud. Cluj, Romania
Str. Laminoristilor, nr. 208A

Telefon: +4 0264 365 600Mobil: +4 0740 551 633

E-mail: info@pensionmilexim.ro

www.pensionmilexim.ro
  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare pensiunea milexim

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice