cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Suceava > gura humorului > casa cristian
Cautare rapida
Judet
Localitate

casa cristian * * * *


casa cristian
casa cristian

casa cristian
casa cristian

casa cristian
casa cristian    casa cristian    casa cristian    casa cristian  
  
Localizare
gura humorului, Suceava
 
Camere
Pensiunea Casa Cristian**** are 8 dormitoare cu paturi matrimoniale, mobilier stil romanesc, francez, german, suedez, covoare orientale, Tv, mini-bar, internet, sala de fitness, sauna, salon de biblioteca cu colectii de Cd-uri de muzica clasica, jazz, linie audio Technics, pian de concert Yamaha - putandu-se oferi recitaluri, saloane de brekfast, dinner, beverage, gradina botanica cu peste 400 de soiuri de plante floricole, microbuze si limuzine pentru transportul turistilor, etc.

Baile sunt dotate cu uscator de par, halate, prosoape, set cosmetica etc.
Incalzirea precum si apa calda este asigurata de centrala termica pe gaz, fiecare camera avind si soba cu lemne pentru a crea o atmosfera de vis.
Parcarea pensiunii ofera siguranta.

Datorita unei prezentari cu spirit, atipice pentru un ghid, in Rough Guide ( autorii sunt romancieri- \"�the best place to stay, however, is the Casa Cristian, amagnificent Austrian style four-star pension with individually designed rooms, Casa Cristian�s top class facilities are complimented by gracious hospitality, a perfectly manicured garden and occasional concerts by internationally renowned classical musicians�\" )am reusit sa primim in casa noastra oaspeti din 32 de tari, cu nationalitati si culturi diferite si mai presus de toate cu o educatie pe care generatia noastra o poate identifica numai in literatura interbelica.
Cred cu convingere ca cea mai buna investitie este cea in fiinta si conditia umana.
Evident ca din acest motiv facem totul singuri, sotia mea si cu mine - fara nici un salariat, bucatari, chelneri sau receptioneri. Parintii m-au invatat ca atunci cind iti intra un musafir in casa sa-i pui pe masa ce este mai bun din camara cu bunatati

Mincarea si bautura de casa sunt traditionale familiei si Bucovinei, nu cumparam aprape nimic din magazin, iar gustul si calitatea consider ca sunt cele de acum 100 de ani. Servirea mesei o facem noi, familia, si fara exceptie ea se transforma in ocazii minunate de introducere a musafirilor nostrii ( observati ca nu folosesc atributul de turist ) in cultura, traditiile, obiceiurile, istoria si spiritul romanilor si in special a bucovinenilor.

Avem o gradina cu peste 400 de soiuri de flori, aranjate, ingrijite si studiate dupa principii botanice. Am onoarea sa fiu presedintele Asociatiei Amicii Rozelor, filiala Bucovina, afiliata la asociatia nationala iar pe plan mondial presedinte de onoare este Regina Regatului Unit. Avem 2 reviste pe an, organizam conferinte, expozitii etc. In gradina noastra se afla un rozariu cu peste 1000 de trandafiri in 100 de soiuri. Deasemenea de Paste infloresc mii de lalele in 120 de soiuri. Nu mai vorbim de zambile, narcise, ghiocei, crocus, stinjenei, bujori, clematis, rododendroni, gladiole, panselute, garofite nemtesti, cercelusi, crini, dalii, dumitrite, begonii, etc. , care din martie pina in decembrie ne dau o raza de speranta.

Salonul Muzical este la a 8-a stagiune muzicala avind 90 de recitaluri de pian, vioara, violoncel, chitara clasica, opera, jazz dar si orchestre simfonice in. . . Gradina. Cele mai consacrate nume ale scenei romanesti interpretative, laureati ai marilor concursuri si festivaluri inernationale dar si mari artisti din Elvetia, Austria, Germania, Polonia, Rusia au cintat la noi. Avem melomani din 6 orase din 3 judete care duminica sau simbata, atunci cind sunt organizate concertele, vin cu sufletul la gura de la sute de km uneori. Ar trebui sa mai existe in Romania astfel de preucupari, asa cum inainte de razboi se mai organizau concerte in unele case din Bucuresti dar si in alte locuri din tara.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, Tv in living, internet prin cablu, sala de fitness, parcare, gradina/curte, spalatorie, sauna, terasa, gratar/barbeque, living, sala de mese, livada, loc amenajat de joaca, restaurant, sala de conferinte

Facilitati camere: sobe de teracota, frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, baie pe hol, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu Tv


Tarife

Perioada Tip camera
Single Dubla Tripla
1 martie - 30 aprilie 0 RON 89 RON 0 RON
1 mai - 3 mai 0 RON 0 RON 0 RON
4 mai - 30 iunie 0 RON 0 RON 0 RON
... ... RON ... RON ... RON

camera dubla cu pat matrimonial 89 ron

Conditii


Pozitionare


Contact
Rusu Constantin
0744 621 094
0230 230 864


  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare casa cristian

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice