cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă

Doar 437 RON pentru 5 nopti de cazare la Hotel Bor*** din Bulgaria, Bansko! Ai 52% REDUCERE pentru cazare 2 persoane in camera dubla, cu Mic Dejun INCLUS si acces GRATUIT la piscina interna, Centru Fitness! Ai 50% REDUCERE la procedurile SPA


 
 
Alege sa petreci cu persoana iubita 5 nopti la Hotel Bor*** cu doar 437 RON, in loc de 910 RON (52% discount) pentru cazare 2 persoane in camera dublacu Mic Dejun INCLUS si acces GRATUIT la piscina interna, Centru Fitness si multe altele!

In plus ai 50% REDUCERE la toate procedurile SPA: baie de aburi cu arome, sauna finlandeza, piscina incalzita cu jacuzzi, masaje si tratamente spa.

Hotelul Bor*** dispune de 54 camere duble si 3 apartamente, toate cu baie proprie, TV prin cablu, incalzire centrala si terasa fiind dotat si cu facilitati moderne: parcare, piscina interioara incalzita, camera de relaxare, spatiu de joaca pentru copii, centru Fitness, Internet Wireless GRATUIT in lobby, toate incluse in pret!

Copii pana in 2 ani au gratuitate!

Taxele hoteliere si TVA-ul sunt incluse!

Distanta intre Bucuresti si Bansko este de 545 km - 08 h 15 min

Poti merge oricand, pana la 30 septembrie 2011, pe baza de rezervare.
Termeni voucher

Tariful este valabil pentru 5 nopti de cazare pentru doua persoane in camera matrimoniala, cu mic dejun inclus, acces gratuit la piscina, internet wireless, parcare gratuita!
Voucherul nu include bilet de avion sau alt mijloc de transport;
Poti utiliza un singur voucher, in schimb puteti achizitiona oricate vouchere pe care le poti folosi impreuna cu prietenii.
Voucherul devine valabil in 2 zile lucratoare de la eliberarea acestuia pe e-mail si pe contul personal creat pe Bestrest.ro
Voucherele cumparate prin transfer bancar este recomandat sa fie platite in termen de 24 ore pentru a finaliza tranzactia.
Voucher-ul poate fi folosit in timpul saptamanii sau in week-end, pana la 30 septembrie 2011.
Taxe suplimentare de platit la receptie la sosire (numai daca e cazul):
-camera tip Studio sau Apartment – EUR 15/noapte.
-Al 3 lea Adult in camera – EUR 15/noapte.
-Copii:
pana in 2 ani – GRATUIT.
pana la 5 ani – EUR 2/noapte.
pana la 12 ani – EUR 4/noapte.
pana la 18 ani – EUR 6/noapte.
Returnarea se efectueaza in maxim 14 zile calendaristice de la data cumpararii voucherului
Pentru a beneficia de Voucher, rezervare preliminara este obligatorie si este recomandat sa se efectueze in termen de 7 zile calendaristice după ce Voucher-ul este emis (Voucherul trebuie tipărit şi prezentat la Hotel)
Pentru intrebari suplimentare, va rugam sa va adresati hotelului.
Rezervarile se pot face astfel:
E-mail:office@hotelbor.bg
Tel: +359 88 727 2200
www.hotelbor.bg
 
Contact
0332.440.997
0332.440.996

www.bestrest.ro


Aceasta oferta speciala este valabila pentru unitatea de cazare:

BestRest.ro, Iasi Iasi - BestRest.ro Categorie
Zona: Iasi
Camere: In fiecare zi reduceri de peste 50% la vacante doar cu BestRest.ro - primul site de reduceri din Romania specializat exclusiv pe vacante in Bulgaria s
Conditii: ...