cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
unelte-pescuit.ro

Paste 2017


 
 
Toate mesele incluse, masa festiva, program artistic in ziua de Paste, plimbare cu barca cu motor, barci cu vasle, caiac, canoe, biciclete.
14 aprilie
La Casa Pescarilor, primirea oaspeților se face cu vin, țuică de casă și cozonac. Seara vă vom răsfăța cu file de crap la grătar cu legume – o cină savuroasă, ușoară și sănătoasă, indulcita cu placinta dobrogeana.

15 aprilie.
După micul dejun, pentru înviorare, vă propunem și o călătorie cu barca în zonele de poveste de la marginea deltei unde veti fi însoțiti într-un tur interactiv pe canalele deltaice.
La prânz veți putea descoperi gusturile de neuitat ale deltei cu un borș pescăresc tradițional, piept de pui vanatoresc, alături de un vin adevărat de pe meleagurile Dobrogei si clatite cu dulceata de casa.
După o cină mai domoală, cu somn la grătar/salau pane asezonat cu cartofi nature si tarta cu piure de castane., ne pregatim sa mergem împreună la Biserica „Sfinții Mihail și Gavril” din Lunca, pentru a participa la slujba de Înviere și pentru a lua lumină și paste
16 aprilie
La micul dejun, tradiția se păstrează cu ouă roșii, cozonac, pasca și drob de miel, continuat cu un festin cu ciorbă de miel, borș pescăresc și rulou de miel cu verdețuri, făcut la cuptor si prajitura cu fructe. Între timp, veți fi invitați la dans şi voie bună de formatia locala Baietii Veseli și în ritmurile dinamice, pline de veselie și culoare ale ansamblurilor Golovita si Asiga, dar si alte surprize pentru cei mici si mari.
Seara o continuăm cu tochitura dobrogeană şi tort apoi vă invităm la jocuri de socializare pentru părinţi şi copii (şah, table, carcassonne, catan, nu te supăra frate, etc.).
17 aprilie
Mic dejun
Dumneavoastra hotarati daca ne vom lua la revedere sau rămâneti la noi pentru alte zile de răsfaţ.
 
Contact
Feodorov Mihaela
0784 171 271

www.casapescarilor.ro


Aceasta oferta speciala este valabila pentru unitatea de cazare:

PENSIUNEA CASA PESCARILOR, lunca lunca - PENSIUNEA CASA PESCARILOR Categorie
Zona: Tulcea
Camere: 4 camere duble, 2 aprtamente si 6 cabane
Conditii: Pensiunea este plasată într-un loc liniștit, izolat, cu acces ușor pe drum asfaltat pana in loca...