cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Constanta > Mamaia > Lake view 1
Cautare rapida
Judet
Localitate

Lake view 1  Categorie


Lake view 1, Mamaia Lake view 1 Lake view 1
Lake view 1 Lake view 1
Localizare
Mamaia, Constanta
 
Camere
Apartament de lux cu 2 camere decomandat,living open-space, bucatarie complet utilata si doua grupuri sanitare cu jacuzzi ofera cazare in regim hotelier pentru maxim 4 turisti(pretul este pe noapte). El este situat intr-un ansamblu rezidential de lux ce a fost finalizat in 2008, ce se afla la 60 de metri de Marea Neagra. Astfel, apartamentul este complet nou, mobilat si utilat de actualitate.Apartamentul de lux din Statiunea Mamaia este disponibil pentru inchirieri in regim hotelier in sezonul estival 2009. Apartamentul se afla situat la parter, avand ca panorama Lacul Siutghiol si este dotat cu alarma, portar, loc de parcare, centrala gaze, jacuzzi, aer conditionat. Apartamentul este pozitionat la intrarea in Statiunea Mamaia dinspre Mamaia Nord in imediata apropiere a Cazinoului si a Hotelului Rex si a Hotelului Vega. Distanta pina la plaja se parcurge pe jos in maxim 2 minute (60 de metri). *Conditii si dotari: *Bucataria - dotata cu : frigider, aragaz, cafetiera, prajitor de paine, tacamuri si vesela *Baia nr.1 – dotata cu : jacuzzi, grup sanitar si mobilier nou, apa rece si apa calda non stop, prosoape. *Baia nr.2 - grup sanitar, lavoar si prosoape. *Camera de zi - dotata cu : aer conditionat, canapea si fotolii, TV color, lenjeria de pat aferenta *Camera de noapte - dotata cu : pat dublu confortabil, lenjeria de pat aferenta, perne, dulap pentru depozitarea hainelor, umerase, birou de lucru. *Apartamentul are asigurat un loc de parcare. *Accesul cu animale de companie este INTERZIS.

Tarife
80euro/noapte/apt

Conditii

Pozitionare

Contact
Pentru mai multe OFERTE va rugam intrati pe www.YoungHomes.ro, telefon 0751 680 830
www.younghomes.ro Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Lake view 1

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!