Modificarea unei oferte de cazare

Pentru modificarea unei oferte este necesar sa se cunoasca email-ul si parola cu care a fost introdusa oferta.

In cazul in care ati uitat parola dar stiti adresa de email, puteti recupera parola intrand in pagina recuperare parola.

In cazul in care ati uitat si parola si adresa de email va rugam sa ne contactati pe adresa office@cauta-cazare.ro!

Modificarea ofertei incepe cu intrarea in cont: http://www.cauta-cazare.ro/login.php.
Dupa ce se introduc adresa de email si parola corecte, pe site se va afisa pagina cu ofertele curente inscrise in contul respectiv (cont = adresa de email + parola).

Pentru a modifica oferta se urmeaza link-ul [Modificare oferta] din partea dreapta, din aceeasi linie cu oferta respectiva.

In formularul de modificare se vor afisa (si vor putea fi modificate) campurile:

- Adresa de email: adresa de email trebuie sa aiba un format valid. Aceasta este folosita atat de (1) administratorii site-ului www.cauta-cazare.ro pentru a va comunica lucruri importante legate de site-ul nostru sau despre oferta dumneavoastra cat si de (2) vizitatorii site-ului pentru a va transmite mesaje (utilizatorii nu vor vedea direct adresa de email ci vor folosi o functionalitate a site-ului pentru a transmite mesajele).

De asemenea, adresa de email va fi folosita pentrua intra in contul dumneavoastra de pe site in vederea modificarii ofertei. Pentru aceasta veti folosi pagina http://www.cauta-cazare.ro/login.php.

Este important de precizat faptul ca pe o adresa de email se pot introduce mai multe oferte.

- Parola: este folosita pentru a intra in contul dumneavoastra, in vederea modificarii ofertei. In cazul in care se introduc mai multe oferte pe un singur cont (adresa de email + parola), parola trebuie sa fie aceeasi.

- Denumire: denumirea unitatii de cazare. (De exemplu "Pensiunea Ileana").

- Margarete / stele: categoria unitatii de cazare.

- Judet: judetul este important pentru ca permite vizitatorilor regasirea usoara a ofertei folosind meniul din stanga sau cautarea dupa judet.

- Localitate: localitatea este importanta pentru ca permite vizitatorilor regasirea usoara a ofertei folosind meniul din stanga sau cautarea dupa localitate.

- Pozitionare: mic ghid pentru a usura orientarea in teren a vizitatorilor
Exemplu:
De pe soseaua dinspre Bucuresti, la 100 de metri de Primarie, la dreapta pe un drum pietruit - se merge inca 100 de metri pe acest drum.

Important: daca in campul Pozitionare veti introduce denumiri ale unor zone sau obiective turistice, precum Moeciu de Sus, Curtea de Arges, Delta Dunarii, Transfagarasan etc., atunci cand oferta va fi afisata, aceste cuvinte se vor transforma in link-uri catre paginile de descriere a acestor zone / obiective turistice. De exemplu: Transfagarasan, Delta Dunarii.

- Conditii: descrierea, pe scurt, a conditiilor de cazare, a avantajelor oferite de respectiva Exemplu:
Vila are incalzire centrala si bucatarie. La parter sunt doua camere duble, bucataria si sala de mese. Etajul 1 are doua dormitoare, un apartament si o terasa cu vedere spre munte.
In curte exista loc de joaca pentru copii, foisor si gratar.


Important: daca in campul Conditii veti introduce denumiri ale unor zone sau obiective turistice, precum Moeciu de Sus, Curtea de Arges, Delta Dunarii, Trabsfagarasan etc., atunci cand oferta va fi afisata, aceste cuvinte se vor transforma in link-uri catre paginile de descriere a acestor zone / obiective turistice. De exemplu: Transfagarasan, Delta Dunarii.

- Camere / locuri: numarul de camere / locuri disponibile. Informatia este importanta pentru ca atunci cand vizitatorii calatoresc in grup, de obicei, doresc un anumit numar de locuri de cazare si o anumita grupare pe camere.
Exemplu:
Pensiunea dispune de 4 camere duble si 1 apartament.

- Tarife: pretul pe camera / apartament / loc pe noapte, dupa caz.
Exemplu:
550.000 lei/noapte/camera dubla
1.000.000 lei/noapte/apartament.


- Contact: datele de contact ale ofertantului.
Exemplu:
Telefon: 123.45.67
Mobil: 0721.234.567
Email: adresa@unitatedecazare.roSub butonul [Salveaza] exista link-ul [Adauga poze]. Urmand acest link puteti adauga un set de 5 fotografii atasate ofertei.
Este totusi de preferat sa trimiteti fotografiile pe adresa de email office@cauta-cazare.ro solicitand adaugarea sau modificarea fotografiilor.

Important: pentru adaugarea unei oferte speciale, de sarbatori, Paste Craciun, Revelion etc. specificati si denumirea sarbatorii intr-unul din campurile de mai sus. Astfel, in momentul in care vizitatorul face o cautare dupa denumirea acelei sarbatori, oferta dumneavoastra sa fie vizibila.
 


Home  |  Termenii si Conditiile de Utilizare  |  Inscrie o ofertă  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.