Adaugarea unei oferte de cazare

Pentru a inscrie o oferta de cazare urmati link-ul [Inscriere oferta] din meniul de sus. In pagina de inscrieri oferte introduceti:

- Adresa de email: adresa de email trebuie sa aiba un format valid. Aceasta este folosita atat de (1) administratorii site-ului www.cauta-cazare.ro pentru a va comunica lucruri importante legate de site-ul nostru sau despre oferta dumneavoastra cat si de (2) vizitatorii site-ului pentru a va transmite mesaje (utilizatorii nu vor vedea direct adresa de email ci vor folosi o functionalitate a site-ului pentru a transmite mesajele).

De asemenea, adresa de email va fi folosita pentrua intra in contul dumneavoastra de pe site in vederea modificarii ofertei. Pentru aceasta veti folosi pagina http://www.cauta-cazare.ro/login.php.

Este important de precizat faptul ca pe o adresa de email se pot introduce mai multe oferte.

- Parola: este folosita pentru a intra in contul dumneavoastra, in vederea modificarii ofertei. In cazul in care se introduc mai multe oferte pe un singur cont (adresa de email + parola), parola trebuie sa fie aceeasi.

- Denumire: denumirea unitatii de cazare. (De exemplu "Pensiunea Ileana").

- Margarete / stele: categoria unitatii de cazare.

- Judet: judetul este important pentru ca permite vizitatorilor regasirea usoara a ofertei folosind meniul din stanga sau cautarea dupa judet.

- Localitate: localitatea este importanta pentru ca permite vizitatorilor regasirea usoara a ofertei folosind meniul din stanga sau cautarea dupa localitate.

- Camere / tarife / conditii: descrierea amanuntita a ofertei.
Exemplu:
"Camere: Pensiunea dispune de 4 camere duble si 1 apartament.

Tarife: 550.000 lei/noapte/camera dubla
1.000.000 lei/noapte/apartament.

Conditii: Vila are incalzire centrala si bucatarie. La parter sunt doua camere duble, bucataria si sala de mese. Etajul 1 are doua dormitoare, un apartament si o terasa cu vedere spre munte.
In curte exista loc de joaca pentru copii, foisor si gratar.

Pozitionare: de pe soseaua dinspre Bucuresti, la 100 de metri de Primarie, la dreapta pe un drum pietruit - se merge inca 100 de metri pe acest drum."


- Contact: datele de contact ale ofertantului.
Exemplu:
Telefon: 123.45.67
Mobil: 0721.234.567
Email: adresa@unitatedecazare.roDupa apasarea butonului [Salveaza], oferta va fi salvata in baza de date. Imediat dupa salvarea acesteia, sub buton va aparea link-ul [Adauga poze]. Urmand acest link puteti adauga un set de 5 fotografii atasate ofertei.
 


Home  |  Termenii si Conditiile de Utilizare  |  Inscrie o ofertă  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.