cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Harghita > Odorheiu Secuiesc > Pensiunea Petőfi
Cautare rapida
Judet
Localitate

Pensiunea Petőfi  Categorie


Pensiunea Petofi, Odorheiu Secuiesc Pensiunea Petofi Pensiunea Petofi
Localizare
Odorheiu Secuiesc, Harghita
 
Camere
Odorheiu Secuiesc este situat in partea de sud-est al judeţului Harghita, la poalele Munţilor Harghita, este numit „oraşul mamă” fiindcă a fost reşedinţa al fostului regiuni Odorhei.

Pensiunea şi Restaurantul Petőfi vă aşteaptă in tot cursul anului, aici, în inima acestul fermecător oraş, în vecinătatea cetăţii „Székely Támadt”.

Vă dorim că toate visurile Dumneavoastră, de un adevărat oaspete drag, să se realizeze aici, în pensiunea noastră şi dacă ne-aţi vizitat o dată, să vă mai întoarceţi la noi şi în viitor.
Pensiunea dispune de 11 camere cu 2 respectiv 3 paturi precum şi un apartman, oferind locuri de cazare pentru 26 de persoane.


Oaspeţii noştri au posibilitatea să se relaxeze la sauna şi la jakuzzi şi nu în ultimul rând va oferim şi o parcare privată, care este pazita zi si noapte.Tarife


Conditii

Pozitionare

Contact
535600- Odorheiu Secuiesc
Str. Petőfi Sándor nr. 2
Judeţul Harghita, RO

Tel:
M: +40 754 021 400
M: +40 756 093 920
T: +40 266 212 262
www.petofipanzio.ro Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Pensiunea Petőfi

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!