cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Harghita > Odorheiu Secuiesc > Pensiunea Panorama****
Cautare rapida
Judet
Localitate

Pensiunea Panorama****  Categorie


Pensiunea Panorama****, Odorheiu Secuiesc Pensiunea Panorama**** Pensiunea Panorama****
Pensiunea Panorama**** Pensiunea Panorama****
Localizare
Odorheiu Secuiesc, Harghita
 
Camere
Pensiunea are 8 camere cu cate doua paturi si 4 paturi suplimentare, ceea ce inseamna, ca pensiunea ofera spatiu de dormit pentru 20 de persone.Una din camere este special amenajata, pentru persoane cu handicap, si totodata 2 camere sunt dotate cu jacuzzi. Marimea camerelor este de 18-20 m2, iar fiecare camera are baie proprie. Parcarea este asigurata in spatiu inchis si supravegheat. Daca doriti sa va odihniti, sau va aflati in orasul nostru pentru afaceri, vizitati-ne pensiunea care are camere bine amenajate, sala de conferinte, sauna, wireless internet, si personal bine pregatit.
Personalul de la receptie va sta la dispozitia Dvs. pentru eventualele cerinte. Totodata veti primi si informatii despre oras si imprejurimile acestuia, sau despre evenimente, desfasurari din orasul nostru in perioada respectiva. Pentru petrecerea timpului liber va putem recomanda teatrul, excursii, sport,divertismente, respective programe facultative.


Tarife
Camera single 26 Euro/noapte
Camera twin 35 Euro/noapte

Preţurile includ micul dejun, acces nelimitat la internet şi TVA. Asigurăm oaspeţilor noştri posibilitate de parcare închisă.

Preţul nu conţine taxa de turism de 1% calculată pe preţul net al camerei şi pe totalul de nopţi petrecute.

Conditii

Pozitionare
Pensiunea Panorama isi desfasoara activitatea pe Strada Moricz Zsigmond Nr.76, la 1000 de metrii de centrul orasului Odorheiu Secuiesc. Pensiunea este ideal pentru cei care doresc un loc de odihna cu o ambianta linistita, departe de zgomotul orasului, intr-o zona verde cu o priveliste unica.
Contact
Tel/Fax: 0266212345
Mobil: 0755-123455
E-mail: marketing@pensiuneapanorama.ro

www.pensiuneapanorama.ro Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Pensiunea Panorama****

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice





Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!