cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Constanta > Mangalia > Cazare la Mangalia
Cautare rapida
Judet
Localitate

Cazare la Mangalia  


Localizare
Mangalia, Constanta
 
Camere
Inchiriez apartamentul in Mangalia, zona Garii-Pictor Tonitza, cu 3 camere decomandate, baie, bucatarie, balcon, situat la etajul 1 din 4, cu o mica parcare in fata blocului.

Ca si dotari electrocasnice: aparat aer conditionat,masina de spalat automata , combina frigorifica , aparatura de bucatarie completa, televizoare in fiecare camera, apa calda de la centrala blocului si de boiler (solutie de siguranta).

Spre plaja de la Marea Neagra se ajunge in 2 directii:spre statiunea Saturn si spre centrul orasului.

Pentru alte idei de petrecere a vacantei dvs. in bune conditii si pentru rezervari cazare, va asteptam la acest mail, serban_rl@yahoo.com, sau la tel. 0747.339. 899

http://www.cazarepemalulmarii.cabanova.ro/

Tarife
165 Ron

Conditii
aparat aer conditionat,masina de spalat automata , combina frigorifica , aparatura de bucatarie completa, televizoare in fiecare camera, apa calda de la centrala blocului si de boiler (solutie de siguranta).


Pozitionare
zona Garii


Contact
0747.339.899
www.cazarepemalulmarii.cabanova.ro Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Cazare la Mangalia

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!