cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Prahova > Busteni > Apartament Luxor Busteni
Cautare rapida
Judet
Localitate

Apartament Luxor Busteni  Categorie


Apartament Luxor Busteni, Busteni Apartament Luxor Busteni Apartament Luxor Busteni
Apartament Luxor Busteni Apartament Luxor Busteni
Localizare
Busteni, Prahova
 
Camere
Apartamente de vacanta situate in imediata apropiere a hotelului Silva, telecabinei Busteni-Babele, la 10 minute de manastirea Caraiman. Sunt complet mobilate si utilate. Pentru a va bucura de confort recomandam maxim 6 persoane/apartament.

Tarife


Conditii
Pachete weekend, sejur, vacanta, sarbatori. Apartamentele Luxor, situate in apropierea hotelului Silva, manastirii Caraiman, telecabinei Busteni-Babele, va ofera conditii excelente de relaxare si agrement pentru petrecerea concediilor. Pentru a va bucura de confort recomandam maxim 6 persoane/apartament.

Pozitionare
Accesibilitatea spre "Apartament Luxor Busteni", din DN1 este usoara, statiunea Busteni fiind situata la km. 131 de Bucuresti pe DN1 si la 111 km, de aeroportul Otopeni.
Contact
0722/609.411;
www.bustenicazare.blogspot.com Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Apartament Luxor Busteni

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!