cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Brasov > RASNOV > PENSIUNEA ROCK&RED
Cautare rapida
Judet
Localitate

PENSIUNEA ROCK&RED  Categorie


PENSIUNEA ROCK&RED, RASNOV PENSIUNEA ROCK&RED, GARSONIERA PENSIUNEA ROCK&RED
PENSIUNEA ROCK&RED, SALA DE MESE PENSIUNEA ROCK&RED, BAIE
Localizare
RASNOV, Brasov
 
Camere
Pensiunea dispune de 6 garsoniere, 3 apartamente fiecare avand baie proprie si bucatarie proprie complet utilata, si o camera dubla cu baie proprie dar fara bucatarie.

Pensiunea dispune de o sala de mese (sau sala de conferinte la cerere) de 60 de locuri, un PUB finisat si mobilat in lemn masiv si piatra cu 40 de locuri, o terasa cu 20 de locuri acoperita, cu gratar si rotisor pe lemne, o bucatarie pentru sala de mese dotata cu utilaje industriale de pregatire a mesei si o sala de joaca pentru copii cu un mini fitnes pentru parinti. Toate camerele sunt mobilate modern, luminoase si calduroase, dotate cu tv-cablu, dvd sau video-player, internet.

Toate baile au cabina de dus cu hidromasaj.
Toate bucatariile au frigider, cuptor cu microunde, filtru cafea, prajitor paine, masa si scaune, plita de gatit, hota, chiuveta de bucatarie, tacamuri, vesela, tigai si oale inox.


Tarife
Preturile variaza intre 100-150-200 RON, in functie de spatiul de cazare oferit.

Conditii
Pensiunea Rock&Red este situata in partea veche a orasului Rasnov, la 200m de cea mai veche biserica ortodoxa din Ardeal, 500m de Cetatea Rasnov, 8 km de Poiana Brasov si 12 km de Castelul Bran.
Cladirea pensiunii, datand din 1860 cu o arhitectura specifica zonei a fost restaurata si adusa la standardul de utilizare al anului 2007.


Dotari Pensiunea Rock&Red Rasnov:
·        Bucatarie dotata in fiecare camera.
·        Loc de joaca cu multe jucarii
·        Acces internet.
·        Sala de mese (sau sala de conferinte la cerere) de 60 de locuri,
·        PUB finisat si mobilat in lemn masiv si piatra cu 40 de locuri, avand tematica istorica referitoare la istoria locului in ultimii 150 de ani
·        Terasa cu 20 de locuri, acoperita, cu gratar si rotisor pe lemne,
·        Bucatarie pentru sala de mese, dotata cu utilaje industriale de pregatire a mesei, vesela si tacamuri pentru 60 de persoane.
*    Sala de joaca pentru copii de 50mp cu jucarii, cu un mini fitnes pentru parinti.

Pozitionare
Adresa: Str. I.L. Caragiale nr. 165
Localitate: Rasnov
Judetul: Brasov
Descrierea adresei: Pensiunea este amplasata la 300 m de intrarea in Rasnov dinspre Paraul Rece pe indicatorul spre Poiana Brasov.

Contact
TEL : 0722/703199
www.rockred.ro Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare PENSIUNEA ROCK&RED

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!