cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Brasov > Brasov > Cazare Brasov apartamente in regim hotelier
Cautare rapida
Judet
Localitate

Cazare Brasov apartamente in regim hotelier  Categorie


Cazare Brasov apartamente in regim hotelier, Brasov Cazare Brasov apartamente in regim hotelier Cazare Brasov apartamente in regim hotelier
Cazare Brasov apartamente in regim hotelier Cazare Brasov apartamente in regim hotelier
Localizare
Brasov, Brasov
 
Camere
Apartamentele in regim hotelier Brasov confera mai multa intimitate, confort si spatiu sejurului dumneavoastra de afaceri sau turistic.
Apartamentele sunt localizate in zonele de interes ale orasului Brasov, in apropierea bancilor, restaurantelor, centrelor de afaceri sau in Centrul Istoric al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre, Piata Sfatului, Prima Scoala Romaneasca, Poarta Schei, Strada Sforii, etc.

Cazarea in regim hotelier in apartamente sau garsoniere presupune inchirierea intregului apartament respectiv garsoniere, dotate cu bucatarii functionale si complet utilate, amenajate cu bun gust, ilustrand perfect conceptul unei “case la cheie”.
Avantajele apartamentelor si garsonierelor in regim hotelier nu sunt doar confortul, spatiul si interioarele deosebite si personalizate ci si preturile avantajoase cu mult mai mici decat cele ale mijloacelor clasice de cazare.

Aveti la dispozitie dormitoare spatioase, living - room cu Tv si Audio Sistem, Dvd - Player, bucatarii utilate complet incepand de la tacamuri, vesela, aragaz, filtru de cafea, frigider si bai spatioase cu cada sau cabina de dus. Punem un accent deosebit pe curatenia si igiena acestor locatii, de aceea intotdeauna veti avea la dispozitie un extra set de lenjerie de pat si prosoape.

Dorind sa aducem un plus in serviciile oferite va punem la dispozitie si serviciul Rent a car sau transferuri, de asemenea ghid turistic. Vorbim engleza, italiana si germana.
Apeland la apartamente si garsoniere in regim hotelier veti gasi intotdeauna confortul propriei locuinte.
Accommodation Brasov va ofera garantia calitatii, discretie, seriozitate si respect.
Tel. mobil: 0722 / 445.865
0745 / 282. 060
Email: office@accommodationbrasov.ro
Web: www.accommodationbrasov.ro


Tarife
Incepand de la 120 lei / zi / apartament sau garsoniera

Conditii

Pozitionare

Contact
Tel. mobil: 0722 / 445.865
0745 / 282. 060
Email: office@accommodationbrasov.ro
Web: www.accommodationbrasov.ro

www.accommodationbrasov.ro Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Cazare Brasov apartamente in regim hotelier

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!