cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Brasov > Bran > Casa de sub padure
Cautare rapida
Judet
Localitate

Casa de sub padure  


Casa de sub padure, Bran Casa de sub padure, Terasa Casa de sub padure, Gratar
Casa de sub padure, Dormitor Casa de sub padure, Baie
Localizare
Bran, Brasov
 
Camere


Apartament alcatuit din 2 camere duble, baie si bucatarieTarife
Vizitati sectiunea Oferte speciale din home page
Pentru sederi de lunga durata (peste 6 nopti) oferim discounturi.


Conditii
Oferim spre inchiriere un apartament in vila, complet izolat de restul casei si cu intrare separata. Este alcatuit din 2 dormitoare cu TV satelit, bucatarie complet utilata (frigider, plita, cuptor cu microunde, toaster), baie cu dus si apa calda non-stop si dispune de incalzire centrala, de propria terasa in aer liber, acoperita, cu suprafata de 40 m2, gratar acoperit, gradina de 2000 m2.
Facilitati pentru copii: tobogan, leagan max.13 kg, groapa cu nisip si jucarii.

    In zona se pot practica activitati in functie de sezon (ski, patinaj, sanius, zbor cu parapanta), precum si plimbari cu ATV-ul sau elicopterul, drumetii montane, vizitarea unor situri istorice (Castelul Bran, Cetatea Rasnov proaspat restaurata, Bisericile fortificate din imprejurimile Brasovului, Centrul istoric al Brasovului etc).

Pozitionare
Vila se afla la cca 50 m de padure, pe drumul forestier ce urca pe Magura Branului, fiind ideala pentru cei care doresc sa petreaca o vacanta linistita, in familie sau alaturi de niste prieteni de suflet departe de vuietul orasului, de cluburi, discoteci, concerte asurzitoare, manele  si inghesuiala

Contact
Laura Mircea - 0726 783 118
laura.mircea@gmail.com
Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Casa de sub padure

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!